Otto´s hjemmeside.

Bjørn & Meg

Velkommen.

Hei jeg er en mann i min beste alder, min største hobby er data og fotografering. Jeg har alltid hatt hund, men min Konge pudel Charlie ble hjertesyk, han var blitt en gammel mann og desverre var det ingen annen utvei enn og sende han til de evige jaktmarker. Charlie fikk sykdommen ganske ung og brukte medisiner det fungerte bra og han hadde et godt liv, men det siste tiden forverret dette seg raskt. Tidligre har jeg hatt både Rottweiler og Dachs.

Konge Puddel Charlie

Etter en lang tenkepause har jeg bestemt meg for ny hund, en Cairn Terrier. Det blir igjen en gutt.Har også en Russisk Toy  Terrier.

Tidligre hadde jeg en Harley Davidson FLSTI Heritage Softail, men desverre klarer jeg ikke det lenger, ryggen krangler. Valget har derfor blitt salg. Tidligere hadde jeg en Virago 1100 , TDM 850 , K 1200 LT og R1200 GS.

Noe jeg har tatt opp igjen er fotografering. Nå som pc og digitale bilder er kommet kunne det vært artig å prøve dette igjen. Så om en liten stund vil du finne bilder her på webben min.

Etter å ha tenk på det en stund har jeg nå begynt å spille Petanque. Synes det er artig, det ser lett ut men er avansert spill som krever mye øvelse for å bli god.

Loading Master

Exxon Mobil, Slagentangen.